Коли я вперше прийшла на консультацію щодо брекетів, у мене було дуже багато запитань. Хотілося зрозуміти не тільки ціну чи терміни, а й наскільки комфортно буде жити з брекет-системою щодня. У MegaDental мені сподобався саме такий підхід: лікар не обмежився загальними фразами, а нормально пояснив усі нюанси https://focusukraine.com.ua/krasa/koly-varto-zadumatysia-pro-brekety Обговорили стан зубів, особливості майбутнього лікування, догляд і те, чого варто очікувати після встановлення. Сам процес встановлення пройшов набагато легше, ніж я собі уявляла. Звичайно, процедура потребує часу, але все було організовано акуратно та послідовно. Найбільше боялася, що після встановлення буде дуже складно говорити та їсти, проте організм досить швидко почав звикати. У перші дні я обирала м'якшу їжу та уважніше чистила зуби, а потім поступово повернулася до звичного режиму. Дуже допомогло те, що мені одразу пояснили правила догляду і відповіли на всі запитання. Приємно, коли лікар не змушує пацієнта соромитися своїх проблем із зубами, а навпаки спокійно допомагає розібратися в ситуації. Саме таке враження у мене залишилося після звернення до MegaDental.
Поставити брекети
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1