Я ось довго хотіла зробити встановлення елайнерів у Львові Тому перший візит до MegaDental для мене був радше знайомством із можливістю лікування, ніж остаточним рішенням. Під час консультації лікар уважно вислухав мої побажання, оглянув зуби та пояснив, як загалом відбувається лікування елайнерами. Сподобалося, що інформацію подавали послідовно: від підготовки та встановлення до подальшого догляду й контролю. Після початку лікування довелося трохи звикнути до нового режиму, але саме носіння елайнерів виявилося цілком комфортним. Особливо зручно те, що їх можна знімати для їжі та проведення гігієнічних процедур. При цьому в повсякденному спілкуванні вони практично непомітні. Для мене це великий плюс, оскільки не хотілося, щоб ортодонтичне лікування постійно привертало увагу. Також сподобалося ставлення працівників клініки — без зайвої формальності, але водночас професійно. Якщо виникало питання, його можна було спокійно поставити й отримати зрозуміле пояснення. Саме така комунікація допомагає почуватися впевненіше протягом усього процесу. Загалом формат лікування елайнерами виявився для мене набагато зручнішим, ніж я очікував до початку.
Встановити елайнери
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1