Хочу поділитися своїм враженням від встановлення брекетів у www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy Для мене це був досить серйозний крок, тому при виборі клініки звертала увагу не тільки на саму процедуру, а й на те, як лікар комунікує з пацієнтом. Після консультації залишилося хороше враження, адже вдалося обговорити всі моменти, які мене цікавили. Пояснення були зрозумілими, тому не довелося самостійно шукати відповіді на кожне питання в інтернеті. Саме встановлення пройшло організовано. Лікар працював уважно, а під час процедури я почувалася досить спокійно. Після цього мені пояснили основні правила догляду за брекетами та зубами, розповіли про гігієну і необхідність дотримуватися рекомендацій спеціаліста. Окремо хочу відзначити, що після встановлення не виникло відчуття, ніби пацієнта просто залишили сам на сам із новою системою. Є чітке розуміння, що робити далі та на які моменти звертати увагу. Поки що враження від MegaDental позитивні. Подобається уважне ставлення та те, що лікування пояснюють не формально, а доступно для пацієнта.