Пораджу вам клініку МегаДентал Я звертав увагу насамперед на професійність консультації, зрозумілість рекомендацій та ставлення персоналу, і за цими критеріями досвід був позитивним. На першому прийомі лікар приділив достатньо часу для оцінки ситуації, поставив уточнювальні запитання та пояснив можливі варіанти подальшого лікування. Особливо цінним вважаю те, що інформацію подавали зрозуміло: без надмірно складної термінології та без поспіху. Якщо виникало додаткове питання, його можна було поставити й отримати нормальне пояснення. Це створює набагато більше довіри, ніж ситуація, коли пацієнтові просто називають процедуру та її вартість. Під час роботи також відчувалося уважне ставлення. Лікар пояснював основні етапи, цікавився самопочуттям і реагував на побажання щодо комфорту. Окремо хочу відзначити адміністративну частину: персонал спілкується ввічливо, інформація щодо прийому надається чітко, а організаційні питання не створюють додаткових труднощів. У результаті отримав саме той формат взаємодії, який очікую від сучасної стоматологічної клініки: професійна консультація, зрозумілий план, уважне ставлення та нормальна комунікація. MegaDental залишила позитивне враження, тому можу розглядати цю клініку і для подальших стоматологічних процедур.
Стоматологія у Львові МегаДентал
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1