Я ось тут купував камера відеоспостереження вулична Хотілося знайти рішення, що дозволить у будь-який момент перевірити територію через телефон і не хвилюватися під час відсутності. Дуже сподобалося, що в магазині уважно поставилися до моїх побажань і допомогли вибрати моделі, які добре працюють у мороз, спеку та під час дощу. Замовлення оформили швидко, відправили без затримок, а упаковка була настільки якісною, що жодна коробка навіть не пом'ялася під час транспортування. Після встановлення система одразу почала працювати бездоганно. Зображення чітке, широкий кут огляду дозволяє контролювати практично всю ділянку, а нічний режим перевершив мої очікування. Дуже корисною виявилася функція повідомлень про рух, завдяки якій одразу приходять сповіщення на смартфон. За весь час експлуатації не було жодного збою чи втрати зв'язку. Тепер навіть перебуваючи за сотні кілометрів від дачі, я можу в будь-який момент переконатися, що все гаразд. Щиро вдячний команді HubTech за професійні консультації, якісне обладнання та відповідальне ставлення до клієнтів.
Хабтеч магазин
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1