Коли в нашій компанії постало питання, що подарувати партнерам і співробітникам перед святами, я довго не могла знайти щось дійсно нормальне. Хотілося не банальні чашки чи ручки, а подарунки, які виглядають сучасно, доречно та залишають приємне враження. У підсумку замовили корпоративні подарунки Україна на сайті магазину EcoCube — і це був один із найкращих варіантів, які ми розглядали в Україні.

Особисто мені сподобалося, що подарунки виглядають стильно та не “для галочки”. Є відчуття, що все продумано: оформлення, наповнення, подача. Частину наборів брали для співробітників, частину — для клієнтів. Реакція була дуже хороша, багато хто навіть окремо питав, де ми їх замовляли. Для бізнесу це теж плюс, бо такі речі реально формують враження про компанію.

Ще один момент — нормальна комунікація та адекватні терміни. Для мене це важливо, бо часто з корпоративними замовленнями бувають затримки або плутанина. Тут усе пройшло спокійно. Тому якщо шукаєте корпоративні подарунки в Україні й хочете щось більш цікаве та сучасне, можу сміливо рекомендувати цей варіант.