Хочу подякувати магазину Fortune за чудовий сервіс і якісний чоловічий капелюх  fortune.com.ua/golovni-ubori/kapeluhi/stat-dlyacholovikiv/   Купував уперше й трохи хвилювався через підбір розміру, але все пройшло ідеально. Менеджер допоміг правильно визначити параметри та порадив модель, яка найкраще підійде до мого стилю. У результаті капелюх сів так, ніби його робили спеціально під мене. Дуже сподобалася якість — матеріал щільний, але комфортний, шви рівні, форма ідеальна. Видно, що це не дешевий масмаркет, а дійсно хороша річ. Окремо варто відзначити швидкість доставки та пакування. Капелюх приїхав без жодної деформації, у чудовому стані. Після кількох тижнів використання можу сказати, що покупкою повністю задоволений. Капелюх не тільки стильно виглядає, але й реально зручний у носінні. Підходить і під пальто, і під більш сучасний casual-образ. Приємно, що в Україні є магазини, які можуть запропонувати такий рівень асортименту та обслуговування. Fortune залишив дуже позитивне враження, тому однозначно рекомендую всім, хто шукає якісні чоловічі головні убори та аксесуари.

Отредактировано annanas (Понедельник, 11 мая, 2026г. 22:47:39)