Хочу подякувати магазину Fortune за чудовий сервіс і якісний чоловічий капелюх  fortune.com.ua/golovni-ubori/kapeluhi/stat-dlyacholovikiv/   Купував уперше й трохи хвилювався через підбір розміру, але все пройшло ідеально. Менеджер допоміг правильно визначити параметри та порадив модель, яка найкраще підійде до мого стилю. У результаті капелюх сів так, ніби його робили спеціально під мене. Дуже сподобалася якість — матеріал щільний, але комфортний, шви рівні, форма ідеальна. Видно, що це не дешевий масмаркет, а дійсно хороша річ. Окремо варто відзначити швидкість доставки та пакування. Капелюх приїхав без жодної деформації, у чудовому стані. Після кількох тижнів використання можу сказати, що покупкою повністю задоволений. Капелюх не тільки стильно виглядає, але й реально зручний у носінні. Підходить і під пальто, і під більш сучасний casual-образ. Приємно, що в Україні є магазини, які можуть запропонувати такий рівень асортименту та обслуговування. Fortune залишив дуже позитивне враження, тому однозначно рекомендую всім, хто шукає якісні чоловічі головні убори та аксесуари.

Отредактировано annanas (Вчера 22:47:39)