Всім привіт! Для моєї колеги рекомендували зробити пайпель-біопсію. Вона трохи нервує і хотіла б дізнатися про досвід інших. Чи може хтось поділитися, як вони обирали клініку та лікаря для цієї процедури? Чи є якісь поради щодо підготовки або відновлення?
Підскажіть де краще зробити пайпель-біопсію?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Пятница, 23 февраля, 2024г. 10:00:29
Моя дружина робила пайпель-біопсію минулого року. Ми вибирали клініку на основі рекомендацій її лікаря та додатково перевірили відгуки в інтернеті. Важливим було знайти місце, де є досвідчені спеціалісти в цій галузі. Вона говорила, що підготовка до процедури не була складною, але їй рекомендували утриматися від прийому їжі та рідини за кілька годин до біопсії. Після процедури важливо було дотримуватися рекомендацій лікаря щодо відновлення та обмеження фізичної активності.
Поделиться3Пятница, 23 февраля, 2024г. 10:01:07
Моя сестра проходила пайпель-біопсію після того, як у неї виявили деякі неправильності під час рутинного обстеження. Вона вибирала клініку, керуючись думкою свого гінеколога та відгуками інших пацієнток. Одним з ключових аспектів для неї була можливість отримати детальну консультацію перед процедурою, щоб зрозуміти всі ризики та етапи відновлення.
Поделиться4Пятница, 23 февраля, 2024г. 10:03:08
Здрастуйте. Нещодавно моя сестра проходила пайпель-біопсію. Вона обрала клініку Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-pajpel-biopsia за рекомендаціями та високим рівнем довіри до медичного персоналу.
Персонал надав їй всю необхідну інформацію та підтримку перед процедурою, знижуючи рівень стресу. Завдяки чітким роз'ясненням лікарів і дбайливому ставленню, процедура пройшла максимально комфортно. Вона була дуже задоволена турботою та професіоналізмом усього персоналу.