Бизнес-Новости-Торговля-Инвестиции (можно читать через VPN)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Який епілятор краще купити

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Хочу зробити дружині не великий подарунок, купити епілятор. Вона давно його хотіла, а я якось навіть відмовляв її від такої ідеї, але передумав. Хто розуміється в даному пристрої, порадьте хороший епілятор, та онлайн магазин де його можна купити.

2

Розумію тебе, адже також був в подібній ситуації, дружина замовила собі на День народження епілятор, і сказала якщо не купиш, буду ходити з волосатими ногами. Цей аргумент мене змусив купити. Якщо хочеш, можу підказати онлайн магазин де купував, а ти вже обирай під свої фінансові можливості.

3

Я зовсім не розбираюсь в цих епіляторах, переживаю що куплю не дуже якісний, тому потрібна порада. Було б дуже цікаво дізнатися який саме по бренду та моделі епілятор ти купував для своєї дружини, та залиши координати на магазин, я ознайомлюсь з цінами.

4

Мені було легше ніж тобі, адже дружина вже заздалегідь обрала епілятор який вона давно моніторила в інтернеті. Я лише оплатив. Купував епілятор PHILIPS Satinelle Essential BRE225/00 https://allo.ua/ua/epiljatory/в інтернет-магазині Алло. Дружина дуже задоволена, та і для мене є від даної покупки плюси.

Ніжки у дружини завжди гладесенькі, звичайний станок не дає такий результат, а оплачувати процедури в салоні дуже дорого. В магазині зараз на епілятори діють не погані знижки, тому покупка буде вигідною.